სამზარეულო

ლორის და სალათის სენდვიჩი

საჭირო პროდუქტი: 1 ბაგეტი, 300 გ ლორი, 1 პატარა კონა სალათის ფოთლები, 1 ჩ/ჭ გახეხილი პარმეზანი (ან სხვა ყველი გამოიყენოთ), 4 ს/კ ზეითუნის ზეთი, შავი პილპილი.

მომზადების წესი: ბაგეტის პური დაჭერით თხელ ნაჭრებად. თითოეული ნაჭერს წაუსვით ზეთი, შედგით ჰაერღუმელში 170 გრადუსზე 10 წუთი. გამოიღეთ, დააფინეთ სალათის ფოთოლი, დაადეთ თითო თხელი ლორის ნაჭერი და ბოლოს მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი (შეგიძლიათ სხვა ყველიც გამოიყენოთ, მაგ., სულგუნი ან ჰოლანდიური). გადაუსვით ცოტა კარაქი და მოაყარეთ შავი პილპილი.

კომენტარები

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
გაზიარება
Close